Αν και πηγμένη τον τελευταίο καιρό, πάντα παρακολουθώ και διαβάζω τις όμορφες συνταγές που προτείνετε στα μπλογκοσπιτάκια σας και παίρνω ιδέες..και όλο μεγαλώνει ο φάκελος με τις συνταγές που μπαίνουν στα προσεχώς..
Ήθελα κάτι να κάνω για το γραφείο τις προάλλες, και επειδή είχα φρέσκα αβγά, και ήθελα κάτι να κόβεται όμορφα σε κομμάτια, να είναι κλασσικό και να το αγαπάνε όλοι, έψαξα για ραβανί βέροιας που το είχα δοκιμάσει και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις..
Όντως..!
Απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, εξαφανίστηκε σε χρόνο dt και ήταν και πολύ απλό στην παρασκευή του..
Η προσθήκη του γιαουρτιού το έκανε πιο πλούσιο στην υφή και σε συνδυασμό με ξύσμα πορτοκαλιού που πρόσθεσα, μύριζε εξαιρετικά σαν πορτοκαλόπιτα!
Καλή όρεξη, και δοκιμάστε το άφοβα!
Η συνταγή είναι απ' τον Ηλία Μαμαλάκη.
ραβανί βέροιας
Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε όσο πιο σύντομα γίνεται..!
Ήθελα κάτι να κάνω για το γραφείο τις προάλλες, και επειδή είχα φρέσκα αβγά, και ήθελα κάτι να κόβεται όμορφα σε κομμάτια, να είναι κλασσικό και να το αγαπάνε όλοι, έψαξα για ραβανί βέροιας που το είχα δοκιμάσει και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις..
Όντως..!
Απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, εξαφανίστηκε σε χρόνο dt και ήταν και πολύ απλό στην παρασκευή του..
Η προσθήκη του γιαουρτιού το έκανε πιο πλούσιο στην υφή και σε συνδυασμό με ξύσμα πορτοκαλιού που πρόσθεσα, μύριζε εξαιρετικά σαν πορτοκαλόπιτα!
Καλή όρεξη, και δοκιμάστε το άφοβα!
Η συνταγή είναι απ' τον Ηλία Μαμαλάκη.
ραβανί βέροιας
Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε όσο πιο σύντομα γίνεται..!
Kαλησπέρα! Το δικό σου ραβανί φαίνεται πολύ πιο ωραίο από την φωτό στην σελίδα του Μαμαλάκη! Εκεί μοιάζει σαν χαλβάς! Αψογο είναι!
ΑπάντησηΔιαγραφήκάπου είχα διαβάσει οτι το ραβανί Βέροιας αν δεν κάνω λάθος φτιάχνεται και με ρύζι...
δεν τοχω δει με ρυζι ειναι η αληθεια, παντως ετσι εγινε τελειο!
ΔιαγραφήΥπέροχο φαίνεται!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει πολύ με παγωτάκι το ρεβανί.
Φιλιά
με βανιλια παγωτο σιγουρα αποθεωνεται!
ΔιαγραφήMε τιποτα δεν αντιστέκομαι σε ένα κομμάτι ραβανί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έχεις σιροπιάσει δε, τέλεια!
Φιλιά, καλή βδομάδα!
σευχαριστω, καλη βδομαδα και σε σενα!
ΔιαγραφήΛίλα μου έχω δοκιμάσει αρκετές συνταγές για ραβανί Βέροιας, αλλά νομίζω πως η συγκεκριμένη συνταγή είναι και η καλύτερη!Καταπληκτικό το έκανες, μπράβο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!
σευχαριστώ πολύ!φιλιά!
ΔιαγραφήΕ, πώς να μην εξαφανιστεί αμέσως; Με τέτοια χρυσαφένια εμφάνιση και άψογο σιρόπιασμα, τι να σου κάνει και ο άλλος; Πώς να αντισταθεί;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜακάρι να είχα ένα κομμάτι τώρα... Και μια μπάλα παγωτό βανίλια για συνοδευτικό...
Πολλά φιλιά!
να είσαι καλά και συ!σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
ΔιαγραφήΜα Λίλα μου πώς να αντισταθείς σ' αυτό το ραβανί;;; Άσε που το λατρεύω έτσι κι αλλιώς σαν γλυκό, το δικό σου έγινε υπέροχο και πολύ λαχταριστό!!! Να είχα ένα κομμάτι τώρα με παγωτό ντοντουρμά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Τέλειο δείχνει! ! Εδω όμως μια σημαντική ερώτηση. .
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελικά το σιροπι ζεστό θα σιροπιασει το ραβανι. Θα ήθελα σε παρακαλω να μου λυσεις αυτη την απορια...η ολα χλιαρά; ;
Ευχαριστώ
καταπληκτικό το ραβανί,γεια στα χερια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήφοβερο!ωομιζω οτι εχει μπει λαθος φωτο στου μαμαλακη.σα ν χαλβας φαινεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήφοβερο!ωομιζω οτι εχει μπει λαθος φωτο στου μαμαλακη.σα ν χαλβας φαινεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι μεγέθους ταψί χρησιμοποίησες;
ΑπάντησηΔιαγραφή